Monitoring of volatile substances in the meat – B.Sc. Many Eath
B.Sc. Many Eath
Master's thesis
Monitoring of volatile substances in the meat
Abstract:
Production of volatile organic compounds is often considered as an important factor affecting food quality. Chemical analysis of these is not always simple, especially in the meat. One of the more advanced ways to analyze these substances is to use the SPME-GC-MS combination. This technique makes it possible to monitor the changes in the chemical composition of volatile compounds from meat under different …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesMaster programme / field:
Tropical Agriculture / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics
Theses on a related topic
-
Quality of olive oil during storage in different packaging materials
Anastasia Mitrusi -
Monitoring of volatile substances in the coffee
Sabina Kožichová -
HS-SPME-GC/MS analýza silic ve studeně chmelených pivech
Lukáš Zadák -
Optimalizace SPME při stanovení aromatických látek ve třtinových rumech
Libuše Sychrová -
Hodnocení technik extrakce na pevnou fázi (SPME a SBSE) pro stanovení distribuce polyaromatických uhlovodíků ve vodných vzorcích prostředí.
Anna Kutláková -
Využití techniky SPME při analýze vodných vzorků
Anna Kutláková -
Analýza těkavých organických látek v přírodních matricích metodou HS-SPME/GC-MS
Silvie Surmová -
Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
Lucie Pelantová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights