Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR – Diana Bílková
Diana Bílková
Bakalářská práce
Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR
Analysis of Self-sufficiency in the Field of Organic Food in the Czech Republic
Anotace:
V teoretické části bakalářské práce jsou vysvětleny pojmy potravinová soběstačnost, biopotravina spolu s vymezením nabídky biopotravin na českém trhu. V praktické části je popsána míra soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v České republice ve vybraných komoditách, jako jsou například masné a mléčné výrobky, vejce a dětská výživa. Pro zjištění případných rizik je zvolena metoda analýzy rizik …víceAbstract:
The theoretical part explains the concepts of food self-sufficiency, bio - food together with the definition of organic food on the Czech market. The practical part describes the degree of self-sufficiency in organic food in the Czech Republic in selected commodities, such as meat and dairy products, eggs and baby food. For disclosure - ing potential risks have selected the method of risk analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2015
Zveřejnit od: 15. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Bílková, Diana. Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 15. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Ekonomický přístup k potravinám a potravinová bezpečnost
Marek Divín -
Potravinová bezpečnosť vo vzťahu k ekonomike štátu
Simona Roháčková -
Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách
Martina Navrátilová -
Změny v potravinové soběstačnosti v České republice ve vybraných komoditách v letech 2001-2018
Štěpán Buchal -
Nabídka biopotravin vybrané obchodní organizace
Lucie Mikulová -
Ekonomika biopotravin v České republice
Tereza Marešová -
Postavení biopotravin v současném maloobchodu.
Martina Cabanová -
Bariéry nabídky a poptávky na trhu biopotravin
Rita Tlamichová