Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR – Diana Bílková
Diana Bílková
Bachelor's thesis
Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR
Analysis of Self-sufficiency in the Field of Organic Food in the Czech Republic
Abstract:
V teoretické části bakalářské práce jsou vysvětleny pojmy potravinová soběstačnost, biopotravina spolu s vymezením nabídky biopotravin na českém trhu. V praktické části je popsána míra soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v České republice ve vybraných komoditách, jako jsou například masné a mléčné výrobky, vejce a dětská výživa. Pro zjištění případných rizik je zvolena metoda analýzy rizik …moreAbstract:
The theoretical part explains the concepts of food self-sufficiency, bio - food together with the definition of organic food on the Czech market. The practical part describes the degree of self-sufficiency in organic food in the Czech Republic in selected commodities, such as meat and dairy products, eggs and baby food. For disclosure - ing potential risks have selected the method of risk analysis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2015
Accessible from:: 15. 5. 2015
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BÍLKOVÁ, Diana. \textit{Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/uz2kcg/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Bílková, Diana. Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 15. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Security of Society / Environmental Risk Management
Theses on a related topic
-
Ekonomický přístup k potravinám a potravinová bezpečnost
Marek Divín -
Potravinová bezpečnosť vo vzťahu k ekonomike štátu
Simona Roháčková -
Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách
Martina Navrátilová -
Změny v potravinové soběstačnosti v České republice ve vybraných komoditách v letech 2001-2018
Štěpán Buchal -
Nabídka biopotravin vybrané obchodní organizace
Lucie Mikulová -
Ekonomika biopotravin v České republice
Tereza Marešová -
Postavení biopotravin v současném maloobchodu.
Martina Cabanová -
Bariéry nabídky a poptávky na trhu biopotravin
Rita Tlamichová