Možnosti využití třezalky tečkované (Hypericum perforatum L.) pro přípravu zdraví prospěšných produktů – Kateřina Zinková
Kateřina Zinková
Master's thesis
Možnosti využití třezalky tečkované (Hypericum perforatum L.) pro přípravu zdraví prospěšných produktů
Possibilities of use of St John´s wort for the preparation of healthy products
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZINKOVÁ, Kateřina. \textit{Možnosti využití třezalky tečkované (Hypericum perforatum L.) pro přípravu zdraví prospěšných produktů}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2012. Available from: https://theses.cz/id/uzhnz8/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Farm Products Quaility and Processing
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights