Možnosti využití třezalky tečkované (Hypericum perforatum L.) pro přípravu zdraví prospěšných produktů – Kateřina Zinková
Kateřina Zinková
Diplomová práce
Možnosti využití třezalky tečkované (Hypericum perforatum L.) pro přípravu zdraví prospěšných produktů
Possibilities of use of St John´s wort for the preparation of healthy products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZINKOVÁ, Kateřina. \textit{Možnosti využití třezalky tečkované (Hypericum perforatum L.) pro přípravu zdraví prospěšných produktů}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/uzhnz8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva