Kateřina Zinková

Diplomová práce

Možnosti využití třezalky tečkované (Hypericum perforatum L.) pro přípravu zdraví prospěšných produktů

Possibilities of use of St John´s wort for the preparation of healthy products
 

Klíčová slova

null

Keywords

null
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Jaromír Lachman, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Magisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses uzhnz8 uzhnz8/2
20. 4. 2012
Složky
Soubory
Mach, J.
20. 4. 2012
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.