Ponuka čajov v Českej republike – Bc. Bronislava Anderová, DiS.
Bc. Bronislava Anderová, DiS.
Diplomová práce
Ponuka čajov v Českej republike
Tea offer in the Czech Republic
Abstract:
This thesis is dealing with the analysis of tea supply in the Czech Republic and the attitude of tea consumers. The main goal of this thesis is to identify the supply of teas in the Czech Republic, especially within retail chains, restaurants and bars, tearooms, and tea shops. Part of the work is also to partly identify the attitude of the tea consumers. The work consists of theoretical, analytical …víceAbstract:
Diplomová práca sa zaoberá analýzou ponuky čajov v Českej republike a postoju konzumentov pitia čaju. Hlavným cieľom diplomovej práce je identifikácia ponuky čajov v Českej republike, a to predovšetkým v rámci obchodných reťazcov, reštaurácií a barov, čajovní a obchodu s čajom. Súčasťou práce je čiastočne taktiež identifikácia postoja konzumentov čaju. Práca sa skladá z teoretickej, analytickej a návrhovej …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/z41l3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2022
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ANDEROVÁ, Bronislava. \textit{Ponuka čajov v Českej republike}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/v05xzt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Ponuka čajov v Českej republike
Alexandra Kolbiková -
Teas in Czech gastronomy
Veronika Uhliarová -
Potential of the Czech tea market to contribute to sustainable tea production in producing developing countries
Tomáš Heller -
The effect of processing and preparation on the caffeine content in coffee and tea
Erika Tadevosjanová -
Konzumace čaje v České republice
Romana Votočková -
Ponuka čajov v Českej republike
Alexandra Kolbiková -
Antimikrobiální účinky Tea tree oleje
Kateřina PODJUKLOVÁ -
Silice čajovníku
Adéla Prívarová