Monitoring of volatile substances in the coffee – Bc. Sabina Kožichová
Bc. Sabina Kožichová
Diplomová práce
Monitoring of volatile substances in the coffee
Abstract:
Coffee is one of the major socioeconomic crops with a direct impact on the development of producing countries. Aroma, resulting from a complex mixture of volatile substances, is the most important quality and price determinant. The chemical changes occurring in the volatile profiles of roasted Coffea arabica beans during storage under two different conditions (room temperature, refrigerator) for the …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva