Jana Krčálová

Bakalářská práce

Možnosti výroby nealkoholického piva

Nonalcoholic beer production
Anotace:
V této bakalářské práci se pojednává o surovinách potřebných k výrobě piva i o výrobě samotné, ale především o různých cestách k získání piva nealkoholického. K přípravě tohoto nápoje vedou tři hlavní používané cesty. Těmi jsou přímá výroba nealkoholického piva, použití speciálních mikroorganismů a odstraňování alkoholu z hotového piva. Každá z těchto metod má své výhody i úskalí. Pro rozšíření práce …více
Abstract:
This work (bachelor degree) deals with the ways how to produce nonalcoholic beer. The ingrediences and production itself are included as well. The most used ways are three. The direct production, the microorganism application and the alcohol removal. All of them show advantages and disadvantages that are presented. The market survey was performed as well to prove the possible differences between alcoholic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Ivo Soural, Ph.D.
  • Oponent: Tomáš Kopta, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses v1dyv3 v1dyv3/2
4. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
4. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.