Možnosti výroby nealkoholického piva – Jana Krčálová
Jana Krčálová
Bachelor's thesis
Možnosti výroby nealkoholického piva
Nonalcoholic beer production
Anotácia:
V této bakalářské práci se pojednává o surovinách potřebných k výrobě piva i o výrobě samotné, ale především o různých cestách k získání piva nealkoholického. K přípravě tohoto nápoje vedou tři hlavní používané cesty. Těmi jsou přímá výroba nealkoholického piva, použití speciálních mikroorganismů a odstraňování alkoholu z hotového piva. Každá z těchto metod má své výhody i úskalí. Pro rozšíření práce …viacAbstract:
This work (bachelor degree) deals with the ways how to produce nonalcoholic beer. The ingrediences and production itself are included as well. The most used ways are three. The direct production, the microorganism application and the alcohol removal. All of them show advantages and disadvantages that are presented. The market survey was performed as well to prove the possible differences between alcoholic …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Ivo Soural, Ph.D.
- Oponent: Tomáš Kopta, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticulture / Quality of plant food sources
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva