Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu – Ing. Alena Hudcová
Ing. Alena Hudcová
Bakalářská práce
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Analysis of the quality and performance of companies from selected food industry
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce „Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu” je analyzovat kvalitu a výkonnost podniků v potravinářském průmyslu. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy, druhy certifikátů, metody měření výkonnosti a především poměrové ukazatele. V praktické části je uvedena charakteristika zkoumaných podniků následovaná analýzou výkonnosti …víceAbstract:
The main objective of the bachelor thesis "Analysis of the quality and performance of companies from selected food industry" is to analyze the quality and performance of companies in the food industry. In the theoretical part are explained the important terms, kinds of certificates, methods of performance measurement and especially ratio indicators. In the practical part is given characteristic of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2013
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/q6hkm/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 6. 2013
- Vedoucí: doc. Ing. Bc. Petr Suchánek, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Richter
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUDCOVÁ, Alena. \textit{Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu}. Online. Bakalářská práce. Brno: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/v20u40/. [citováno 2024-04-24]
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení dopadu veřejné podpory na konkurenceschopnost firem v potravinářském průmyslu ČR
Iva Sobotková -
Vliv cen energií na náklady firem v ČR, ceny jejich produktů a jejich konkurenceschopnost
Myriam Alvarez -
Konkurenceschopnost českých potravinářských podniků
Jan HRDINA -
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Romana BARTOŠÍKOVÁ -
Analýza konkurenceschopnosti podniku v potravinářském průmyslu
Michaela Gavlasová -
Posouzení vlivu systému řízení kvality v podnikatelském subjektu masného průmyslu na jeho konkurenceschopnost
Petra JANOVSKÁ -
Vliv certifikace PEFC na finanční výkonnost vybraného municipálního podniku
Martina Vrátilová -
Kvalita a výkonnost podniků z vybrané oblasti zpracovatelského průmyslu
Adéla Trlidová