Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny – Aneta Miltáková
Aneta Miltáková
Bakalářská práce
Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny
Application of the principles of rational nutrition in the evaluation of the diet plan of a selected physiological group
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou a zdravým životním stylem. Zabývá se sestavením plánů stravy, ve kterých jsou aplikovány racionální zásady (kvality, kvantity, vyváženosti) a výživová doporučení. Plány stravy jsou sestaveny pro ženy 19-34 let, které vykonávají lehkou, střední, těžkou práci nebo usilují o redukci hmotnosti. Analyzuje a hodnotí sestavené jídelníčky …víceAbstract:
This bachelor's thesis focuses on issues related to nutrition and healthy life style. It deals with the draw up of diet plans in which rational principles (quality, quantity, balance) and nutritional recommendations are applied. Diet plans are drawn up for women 19-34 years old, who perform light, medium, hard work or strive to reduce. It analyzes and evaluates the drawn up diet plans for one week …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2021
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MILTÁKOVÁ, Aneta. \textit{Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/v3bsll/.
Jak správně citovat práci
Miltáková, Aneta. Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti využití krabičkové diety ve stravování obyvatelstva ČR
Nela Skowronková -
Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva
Petr Janeček -
Výživové aspekty u jednotlivých skupin obyvatelstva
Pavla CURUSOVÁ -
Racionálnost potravin a zdravá výživa v diferenciaci obyvatelstva
Jana Řezaninová -
RACIONÁLNÍ VÝŽIVA PRO VYBRANÉ SKUPINY OBYVATEL
Barbora Dvořáková -
Informovanost adolescentů o zásadách racionální výživy
Kateřina BÜRGEROVÁ -
Komparace moderních směrů ve výživě a výživa ve fitness
Monika KUPKOVÁ -
Racionální výživa a její význam pro plnohodnotný život člověka
Alena MYNÁŘOVÁ