Produkce, zpracování a jakost králičího masa – Tereza Kopřivová
Tereza Kopřivová
Bachelor's thesis
Produkce, zpracování a jakost králičího masa
Production, processing and quality of rabbit meat
Abstract:
Práce se zabývá produkcí, zpracováním a jakostí králičího masa. Úvodní část je zaměřena na charakteristiku králíka a následně králičího masa. Dále je popsána spotřeba králičího masa v České republice, nejčastěji chovaná plemena a s tím související proces šlechtění. V práci je také popsána samotná technologie chovu zahrnující ustájení a výživu králíků. Hlavní snahou bylo popsat zpracování králičího …moreAbstract:
Bachelor thesis deals with the production, processing and quality of rabbit meat. The first part is focused on the characteristic of rabbit and followed with the characteristic of rabbit meat. It also describes the consumption of rabbit meat in the Czech Republic, rabbit breeds and the process of breeding. The thesis also describes the breeding tech-nology including housing and rabbit nutrition.The …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Biologie a technologie chovu běžného a výstavního typu zebřičky pestré (Taeniopygia guttata) s přihlédnutím k výživě a odchylkám tělesných proporcí
Martin PAPAČ -
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
Eliška Knoblochová -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Vliv složení krmiva na rychlost produkce, obsah tuku a složení mastných kyselin cvrčka domácího (Acheta domesticus)
Pavel Pucholt -
Produkce, funkční a chemické složení nadzemní biomasy a chemické složení opadu alpinské tundry Východních Sudet v reakci na seč
Michaela KONEČNÁ -
Vliv složení vstupní suroviny a procesních parametrů termického rozkladu odpadních plastů na výtěžky a složení produktů
Kamila Kozelková -
Vliv složení tuhých alternativních paliv na složení a vlastnosti produktu po spalování
Robert Matysík -
Modifikace složení tenkých vrstev chalkogenidových skel systému\nl{} As-S připravených metodou spin-coating úpravou složení\nl{} výchozího roztoku
Tomáš Škop
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights