Aneta Červeňáková

Bachelor's thesis

Návrh podnikatelského záměru gastronomického podniku

Proposal business plan of the gastronomic company
Abstract:
Obsahem práce s názvem „Návrh podnikatelského záměru gastronomického podniku” je vytvoření restauračního zařízení v objektu jezdeckého areálu ve Staré Boleslavi. Prioritou bylo především zanechat jezdecký klub jako majtele restaurační budovy, který provozovnu kompletně zařídí a následně jí pronajímá pro obvyklý restaurační provoz. Do klubu, tak po splacení podnikatelského úvěru budou přiváděny finanční …more
Abstract:
Work resume with a Title „Proposal Business Plan of The Gastronomic Company” is to create a dining facility in the Jockey Club area in Stara Boleslav. The aim was to leave the Jockey Club restaurant as the owner of the building which will equipt the workshop completely and then rent it for normal business activities. So there will be funds conducted from renting after repayment of the loan. The work …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
  • Reader: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management