Ing. David JUŘÍK

Bachelor's thesis

Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje

Technology of processing of tea, experting of article and qualitative classification of individual kinds of tea
Anotácia:
Ve své bakalářské práci se problematikou čaje zabývám z několika hledisek. První část je věnována původu čaje v historických a geografických souvislostech. V další části své práce vysvětluji otázku dělení čajů podle kvality čajových listů, podle stupně fermentace, doby sklizně a země původu. Ve třetí a čtvrté části práce se zabývám vlastními technologickými postupy při zpracování čaje. V praktické …viac
Abstract:
In my bachelor work I grapple with problems of tea, from many points of view. In first part I devote myself to origin of tea in the historical and geografical connection. In the second part I explain the question of sorting tea after quality tea leafs, degree of fermentation, time of tea plucking and after domicle of origin. In the third part of my work I write about technoligical procedures in processing …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2007
Zverejniť od: 4. 6. 2007
Identifikátor: 5233

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 6. 2007
  • Vedúci: Ing. Radmila Matějíčková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JUŘÍK, David. Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje. Kroměříž, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2007

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 4. 6. 2007 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.