Chování mladých spotřebitelů při objednávání jídla online prostřednictvím Cellulographics – Jakub Capák
Jakub Capák
Bakalářská práce
Chování mladých spotřebitelů při objednávání jídla online prostřednictvím Cellulographics
Understanding online food ordering behavior of young consumers through Cellulographics
Anotace:
Cílem této práce bylo lépe porozumět tomu, jak se spotřebitelé chovají při objednávání jídla online. Pro tento účel byl srovnán vliv demografických a cellulografických proměnných. Cellulographics je metoda klasifikace spotřebitelů založená na osmi aspektech používání smartphonu. Pro modelování toho, kdo je uživatel aplikací na objednávání jídla a kdo ne, byly lepší demografické proměnné. Nezaměstnaní …víceAbstract:
This thesis sought to better understand online food ordering behavior by comparing the effects of demographics and Cellulographics, a classification of smartphone users based on eight aspects of smartphone use. For predicting whether someone was or was not a user of food delivery apps, demographics were better than Cellulographics. Being unemployed, having a low income and using a smartphone the most …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 12. 2024
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/pwnmw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2025
- Vedoucí: Ph.D. Prateek Kalia
- Oponent: doc. Ing. Radoslav Škapa, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Podniková ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj a provoz vysokozátěžové aplikace na doručování videa
Vít Koumar -
Měření spokojenosti zákazníků s online službami pro rozvoz jídla
Jan Píšek -
Informační systém pro objednávku a rozvoz jídla
Rostislav CIBULKA -
Terminál pro objednávání jídel
Martin Kršák -
Aplikace na objednávání jídel pro restaurační zařízení na platformě Android
Pavel Čechovský -
Aplikace na objednávání jídel pro platformu Android
Lukáš NOVÁK -
Employing Cellulographics to understand the use of online pharmacy applications among senior citizens
Tohidul Islam -
Vliv COVID-19 na chování spotřebitele online
Patrícia Bilačičová