Kateřina Ježová
Bachelor's thesis
HLOH OBECNÝ A JEHO VYUŽITÍ V GASTRONOMII
Abstract:
Tato bakalářské práce "Hloh obecný a jeho využití v gastronomii" se zabývá charakteristikou exotického druhu ovoce Hlohu obecného. V práci jsou shrnuty literární poznatky o jeho možném využití v gastronomii, příp. průmyslovém zpracování na potravinářské výrobky, dále v oblasti jeho léčivých účinků a vlivu na zdraví člověka atd.Abstract:
This bachelor thesis "The Hawthorn and its use in Gastronomy" deals with the characterization of exotic fruit hawthorn. The thesis summarizes literature knowledge about possible use of hawthorn in restaurants, eventually industrial processing of food products, also about its healing effects and impact on human health etc.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 9. 2015
Identifier:
http://theses.cz/id/v88opk/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2015
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Metody využívané při zpracování potravin
Miloš Kopal -
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
Marek Zbořil -
Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací
Barbora Hlavatá -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Zdravotní a nutriční aspekty sušeného ovoce
Barbora Richtrmocová -
Využití sezónního ovoce a zeleniny v MŠ – metodický materiál pro pedagogy
Božena Bára Hlavíková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights