Bc. Ludmila Masopustová

Diplomová práce

Histochemické vlastnosti masa pastevně vykrmovaných kuřat

Histochemical traits of meat in chickens with pasture intake
Anotace:
V posledních letech přibývá zájem ze strany spotřebitelů o maso kuřat vykrmovaných alternativním způsobem. Experiment v rámci diplomové práce měl za cíl porovnání charakteristiky svalových vláken u různých genotypů s různým typem výkrmu. Do pokusu byly vybráni kohoutci rychle rostoucího genotypu Ross, středně rychle rostoucí genotyp JA757 a pomalu rostoucí hybrid ISA Dual. Jednodenní kuřata byla rozdělena …více
Abstract:
In recent years, consumer interest in meat from chickens raised in an alternative way has been increasing. The aim of the experiment within the diploma thesis was to compare the characteristics of muscle fibers in different genotypes with different types of fattening. Roosters of the fast-growing genotype Ross, medium-fast-growing genotype JA757 and slowgrowing hybrid ISA Dual were selected for the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 5. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Darina Chodová, Ph.D.
  • Oponent: Michaela Englmaierová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses v8g5q4 v8g5q4/2
13. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.