Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Žďár nad Sázavou - Kraj Vysočina – Matouš Kopečný
Matouš Kopečný
Bachelor's thesis
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Žďár nad Sázavou - Kraj Vysočina
The Market Research and availability of organic food in Žďár nad Sázavou region – Kraj Vysočina
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřena na výzkum trhu s biopotravinami v regionu Žďár nad Sázavou. V teoretické části jsou shrnuty základní charakteristiky a principy ekologického zemědělství a specifika produkce biopotravin. V praktické části bylo provedeno zjištění cen biopotravin a jejich porovnání spolu s diskusí s vedoucími pracovníky vybraných prodejen. …viacAbstract:
The thesis concentrates on the market research of organic food in Žďár nad Sázavou region. The theoretical part includes a basic characteristic and principles of organic farming and specifics of Wholefood production. The practical part contains comparison of organic food prices and discussion with several glocery store managers. The research results say there …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Agricultural Engineering / Agribusiness
Práce na příbuzné téma
-
Bariéry a příležitosti českého (ekologického) zemědělství při naplňování cílů strategií Biodiverzita a Od zemědělce ke spotřebiteli
Vojtěch POLÁK -
Rozdíl v repelenci pro včely POR registrovaných v konvenčním a ekologickém zemědělství
Jiří Provazník -
Ekologické zemědělství - zhodnocení ekonomické úrovně podniků
Yvona Voňková -
Ekologické zemědělství Střední a Východní Evropy
Eva JAVOROVÁ -
Ekologické zemědělství a spotřeba biopotravin
Anna Voronova -
Sustainability of agricultural systems: A comparison between conventional and organic farming
Nikolaos Nikolaou -
Differences in landscape surface temperature within organic and conventional fields - territory of northern and central Bohemia
Patrik Manda -
ZÁSADY A VÝZNAM PRODUKCE BIOPOTRAVIN
Alice Nováková
Názov
Vložil
Vložené
Práva