Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin – Barbora Černá
Barbora Černá
Bachelor's thesis
Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin
Optimization of heat treatment in food production
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERNÁ, Barbora. \textit{Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/v8n2ge/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.