Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu – Natálie Korkešová
Natálie Korkešová
Bachelor's thesis
Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu
Abstract:
Bakalářská práce na téma Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu se zaměřuje na Vánoce a vánoční kuchyni ve světě. Teoretická část je zaměřena na státy a světadíly a jejich vánoční kuchyni, v praktické části je podrobněji rozvinuta Česká a Slovenská kuchyně. Praktická část (návrhová) se zaměřuje na recepty a sestavení vánočního menu.Abstract:
The bachelor thesis Christmas Cuisine in the Tourism Industry is focused for Christmas and Christmas cuisine in the world. The theoretical part is focused on the states and continents and their Christmas cuisine, the Czech and Slovak cuisine are further developed in the practical part. The practical part focuses on recipes and the creation of a Christmas menu.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 4. 2019
Identifier:
http://theses.cz/id/v8nwli/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2019
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Korkešová, N.
17/4/2019
Lukášková, E.
13/5/2019
Burešová, P.
24/4/2019