David Sanitrák

Bakalářská práce

Trendy ve výrobě cukrovinek

Trends in confectionery production
Anotace:
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá získáváním želatiny a její následné využití v cukrovinkářském průmyslu a praktická část se zabývá výrobou želatinových cukrovinek a jejich vlastností.
Abstract:
The bachelor thesis focuses on the theoretical part of customers who obtain gelatin and its use in the confectionery industry and the practical part is used by manufacturers of gelatin confectionery and their properties.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Sanitrák, David. Trendy ve výrobě cukrovinek. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe