David Sanitrák
Bakalářská práce
Trendy ve výrobě cukrovinek
Trends in confectionery production
Anotace:
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá získáváním želatiny a její následné využití v cukrovinkářském průmyslu a praktická část se zabývá výrobou želatinových cukrovinek a jejich vlastností.Abstract:
The bachelor thesis focuses on the theoretical part of customers who obtain gelatin and its use in the confectionery industry and the practical part is used by manufacturers of gelatin confectionery and their properties.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Sanitrák, David. Trendy ve výrobě cukrovinek. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Elektrochemická charakterizace redoxních reakcí železa a jeho sloučenin na pevných a pastových elektrodách
Vlastimil Novák -
Využití odpadních materiálů a bioefektorů ke zlepšení půdních vlastností a k vyššímu uvolňování živin rostlinám.
Nikola Žilinčíková -
Rostlinné nápoje - vhodný zdroj aminokyselin a ostatních živin?
Matyáš Chalupný -
Vliv úpravy vzorku na obsah a zastoupení fenolických látek v obilovinách
Pavel Hofmeister -
Syntéza a charakterizace produktů kopulace na 3-aminonaft-2-ol
Josef Škvarka -
Iontové kapaliny jako inhibitory koroze v kyselém a alkalickém prostředí
Kristýna Marková -
Hodnocení půd pomocí biochemických a molekulárně biologických metod
Jakub Klaban