Ing. Radovan Jůzl, Ph.D.

absolventská práce studenta CŽV

Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách

Draft of a textbook material for teaching a specialized subject Hygiene and food technology at higher schools.
Abstract:
V této závěrečné práci jsem se věnoval popisu a zpracování učebního textu pro vyučování tématu Technologie masa a masných výrobků určeného pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin, který je vyučován na středních odborných školách s potravinářským zaměřením jako je např. Střední průmyslová škola chemická Brno. Toto téma je zde vyučováno v rámci 2. ročníku studijního oboru Analýza …more
Abstract:
The diploma thesis deals with the description and compiling of a textbook for teaching of meat and meat products technology within the scope of Hygiene and Food Technology course at high schools specilized in food technology, e.g. High School of Chemistry Brno (SPŠCH Brno). This topic is being taught there in the 2nd grade of the Food Analysis field of study. The concept of the textbook follows the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Lenka Danielová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání