Ing. Radovan Jůzl, Ph.D.

absolventská práce studenta CŽV

Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách

Draft of a textbook material for teaching a specialized subject Hygiene and food technology at higher schools.
Anotácia:
V této závěrečné práci jsem se věnoval popisu a zpracování učebního textu pro vyučování tématu Technologie masa a masných výrobků určeného pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin, který je vyučován na středních odborných školách s potravinářským zaměřením jako je např. Střední průmyslová škola chemická Brno. Toto téma je zde vyučováno v rámci 2. ročníku studijního oboru Analýza …viac
Abstract:
The diploma thesis deals with the description and compiling of a textbook for teaching of meat and meat products technology within the scope of Hygiene and Food Technology course at high schools specilized in food technology, e.g. High School of Chemistry Brno (SPŠCH Brno). This topic is being taught there in the 2nd grade of the Food Analysis field of study. The concept of the textbook follows the …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Lenka Danielová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání