Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách – Ing. Radovan Jůzl, Ph.D.
Ing. Radovan Jůzl, Ph.D.
absolventská práce studenta CŽV
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
Draft of a textbook material for teaching a specialized subject Hygiene and food technology at higher schools.
Anotace:
V této závěrečné práci jsem se věnoval popisu a zpracování učebního textu pro vyučování tématu Technologie masa a masných výrobků určeného pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin, který je vyučován na středních odborných školách s potravinářským zaměřením jako je např. Střední průmyslová škola chemická Brno. Toto téma je zde vyučováno v rámci 2. ročníku studijního oboru Analýza …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the description and compiling of a textbook for teaching of meat and meat products technology within the scope of Hygiene and Food Technology course at high schools specilized in food technology, e.g. High School of Chemistry Brno (SPŠCH Brno). This topic is being taught there in the 2nd grade of the Food Analysis field of study. The concept of the textbook follows the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Lenka Danielová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JŮZL, Radovan. \textit{Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a~technologie potravin na středních školách}. Online. Závěrečná práce studenta celoživotního vzdělávání. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/v9ki4m/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendelova univerzita v Brně
Institut celoživotního vzděláváníceloživotní / obor:
Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
Nikola Horká -
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
Nikola Horká -
Návrh přípravy učitele do odborného předmětu Hygiena a technologie potravin
Markéta Jarošová -
Vytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné škole
Lucie MAŠÁTOVÁ -
Analýza výdajů Ústavu technologie potravin FT UTB ve Zlíně za rok 2014
Zuzana Hanáčíková -
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Petr KOLÁŘ -
Teaching English to High School Students through Structured Drama
Renáta Ježová -
Burnout among Czech high school English teachers
Kristina Chvalová