Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce – Bc. Lucie KADLECOVÁ
Bc. Lucie KADLECOVÁ
Master's thesis
Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce
Quality of poultry meat in relation to the production method
Abstract:
Tématem této práce je kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce. V literárním přehledu je popsáno drůbeží maso, jeho spotřeba v České republice a jeho chemické složení. Jsou zde popsány i vybrané metody senzorické analýzy. V praktické části jsou charakterizovány druhy testovaných mas. Práce se dále zaměřuje na experimentální vyhodnocení chemického složení kuřecí prsní svaloviny z farmy Loužná …moreAbstract:
The topic of this thesis is the quality of poultry meat in relation to the production method. In the literature review, poultry meat is described, then its consumption in the Czech Republic and its chemical composition. Selected methods of sensory analysis are also described. Types of tested meats are characterized in the practical part. This thesis is also focused on the experimental evaluation of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KADLECOVÁ, Lucie. \textit{Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2019. Available from: https://theses.cz/id/v9msfy/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KADLECOVÁ, Lucie. Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Kvalita zemědělských produktů
Theses on a related topic
-
Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
Milan STEHLÍK -
Analýza chemického složení bio-olejů z pyrolýzy celulózy, hemicelulózy a ligninu
Stanislav Erhart -
Analýza vlivu chemického složení na strukturu a mechanické vlastnosti hlubokotažné mosazi CuZn30
Darek JANOVSKÝ -
Chemické složení a analýza piva
Klára Sollichová -
Analýza chemického složení materiálu kulového čepu
Tomáš Glabasňa -
Analýza chemického složení rýží s černými obalovými vrtsvami
Zuzana Mácová -
Organické materiály pro molekulární kvantové bity: depozice a analýza chemického složení a morfologie vrstev
Mojmír Komora -
Historické strusky po zpracování polymetalických rud z vybraných lokalit Českomoravské vrchoviny: fázové a chemické složení a environmentální rizikovost
Jaroslav Kapusta
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights