Dagmar Kalvachová

Master's thesis

Stanovení vybraných složek medovin metodou kapalinové chromatografie

The Determination of the Selected Components of Meads Using Liquid Chromatography
Anotácia:
Tato diplomová práce se v první části zaměřuje na technologický postup výroby medovin. Dále popisuje složení medu a medovin a možnosti analýzy. Ve druhé části je popsáno stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu, fruktosy, glukosy a organických kyselin.
Abstract:
This thesis cotains the technical way of mead and honey production in first part. The second part is about setting 5-hydroxymethylfurfural, fructose, glucose, organic acids in mead and honey.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2009
  • Vedúci: doc. Ing. Josef Královský, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kalvachová, Dagmar. Stanovení vybraných složek medovin metodou kapalinové chromatografie. Pardubice, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs