Michaela GRMOLCOVÁ

Bachelor's thesis

Koření používané v cukrářské výrobě

Spices Used in Confectionery Production
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce bylo vybrat a charakterizovat jednotlivé druhy koření, které se používají v cukrářské výrobě (vanilka, hřebíček, skořice, anýz, badyán aj.). Po úvodním rozdělení koření byla popsána jeho historie, funkce a různé způsoby využití. Následně byly jednotlivé druhy koření charakterizovány obecně, dále z hlediska obsahu významných látek a u každého druhu koření byl uveden jeho …viac
Abstract:
The aim of this work was to choose and characterize individual types of spices that are used in confectionery production (vanilla, clove, cinnamon, anise, star anise, etc.). After the initial division of spices, its history, function and different use, were described. Subsequently, particular kinds of spices were characterized in general and in terms of content of significant compounds and at each …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zverejniť od: 15. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Petra Vojtíšková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

GRMOLCOVÁ, Michaela. Koření používané v cukrářské výrobě. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe