Důležité složky potravy a jejich využití v praxi – Bc. Mária Chropeňová, Ph.D.
Bc. Mária Chropeňová, Ph.D.
Bakalářská práce
Důležité složky potravy a jejich využití v praxi
Important components of nutrition and their utilization in practices
Abstract:
Bachelor thesis „Important components of nutrition and their utilization in practicesˮ is devoted to food components, which are an important part of everyone. The aim of the bachelor thesis is to create a teaching program, the major part of worksheets. The teaching program is for children first grade elementary school and may be used in children's summer camps, school in nature, lessons of physical …víceAbstract:
Bakalárska práca „Důležité složky potravy a jejich využití v praxiˮ sa venuje zložkám potravy, ktoré sú dôležitou súčasťou každého človeka. Cieľom práce je vytvorenie výučbového programu, ktorého hlavnú časť tvoria pracovné listy. Výučbový program je určený deťom 1.stupňa základnej školy a použiteľný v detských letných táboroch, v škole v prírode, na hodinách telesnej výchovy, výchovy ku zdraviu a …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2012
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/yvp6g/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2012
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Lenka Procházková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství výchovy ke zdraví pro základní školy