Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj – Petra Hladůvková
Petra Hladůvková
Bachelor's thesis
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj
Market analysis and availability of organic food in the Brno-venkov region, South Moravian Region
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá analýzou trhu a dostupností biopotravin v Jihomoravském kraji, regionu Brno venkov. Hlavním účelem této práce je obecně charakterizovat ekologické zemědělství, jeho podstatu, principy a cíle a současně také nastínit legislativu a současný stav v České republice. Další část práce je zaměřena na oblast biopotravin a jejich obecnou charakteristiku. Následně je v této kapitole …viacAbstract:
This thesis deal with market analysis and availability of organic food in countryside for the South Moravia region. The main purpose of this thesis is general characterization of organic farming its principles and objectives of organic farming and delineate legislation and current situation in the Czech Republic.Another part of the thesis is focused on organic food and general characterization of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HLADŮVKOVÁ, Petra. \textit{Analýza trhu a~dostupnost biopotravin v~regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj} Online. Bakalárska práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/vd324o/. [cit. 2024-03-29].
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Agricultural Engineering / Agribusiness
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické zemědělství na Svitavsku a jeho význam v regionu
Michaela Kotoučková -
Právní rámec ekologického zemědělství a kvality biopotravin
Adéla Tichá -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Zhodnocení vývoje ekologického zemědělství, produkce a vývozu biopotravin v ČR.
Eliška Čapková -
Aktuální stav ekologické produkce, výroby a dostupnosti biopotravin ve vybraném regionu
Martin Maduda -
Budoucnost využití biopotravin v gastronomii
Klára Straková -
Šetření aktuálního stavu ekologického zemědělství a výroby biopotravin v Jihomoravském kraji
Kateřina Borovanová -
Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin
Markéta Lojdová
Názov
Vložil
Vložené
Práva