Geneticky modifikované organismy v potravinářství – Michaela Voborníková
Michaela Voborníková
Bachelor's thesis
Geneticky modifikované organismy v potravinářství
Genetically modified organisms in food
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá tématem Geneticky modifikované organismy v potravinářství a informovaností společnosti o tématu. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje zařazení GMO v rámci genetiky a mapuje problematiku šlechtění, genetického inženýrství a GMO. Práce zahrnuje i základní postupy a důležité termíny. V praktické části je zmapováno podvědomí společnosti …moreAbstract:
This bachelor thesis focuses on the topic of genetically modified organisms in the food industry and people’s awareness about the topic. The thesis is divided into a theoretical and an empirical part. The theoretical part defines the place of GMO in broader background of general genetics and deals with breeding, genetical engineering and GMO. The thesis also contains basic methods and important terms …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2017
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB9742
Thesis defence
- Date of defence: 19. 6. 2017
- Supervisor: RNDr. Alena Myslivcová Fučíková, Ph.D.
- Reader: Eliška Halamová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of ScienceBachelor programme / field:
Biologie / Biologie se zaměřením na vzdělávání, Informatika se zaměřením na vzdělávání
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights