Stravitelnost topinamburu u králíků v období odstavu a výkrmu – Pavla Jodasová
Pavla Jodasová
Diplomová práce
Stravitelnost topinamburu u králíků v období odstavu a výkrmu
Jerusalem artichoke digestibility by rabbits in the weaning and fattening
Anotace:
Tato diplomová práce s názvem Stravitelnost topinamburu u králíků v období odstavu a výkrmu je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické.Teoretickou část tvoří literární přehled, který se skládá ze dvou základních okruhů. V prvním okruhu se autor věnuje králíku domácímu - popisu druhu, jeho chovu a především výživě. V druhém okruhu práce se pak autor pokouší shrnout základní poznatky o topinamburu …víceAbstract:
This thesis "Jerusalem artichoke digestibility by rabbits in the weaning and fattening" is divided into two parts - theoretical and practical.The theoretical part is composed of two main topics. The first topic is about a rabbit - the author describes the species, the breeding and especially the nutrition. The second topic summarizes the facts about the jerusalem artichoke. The author explains the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JODASOVÁ, Pavla. \textit{Stravitelnost topinamburu u králíků v období odstavu a výkrmu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/veiobv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva