Ing. Veronika Doležalová

Diplomová práce

Životní cyklus produktu ve škole vaření Ola Kala

Product Life Cycle of the Cooking School Ola Kala
Anotace:
Produkty a služby procházejí od svého zavedení až po zánik rozdílnými fázemi svého životního cyklu. Tato diplomová práce je zaměřena na celkovou nabídku a jednotlivé produkty v zážitkové gastronomii. Předmětem výzkumu byla společnost Ola Kala. První část se zabývá produktem, životním cyklem produktu a marketingovými strategiemi používanými v jednotlivých jeho fázích. V druhé části práce se nalézá popis …více
Abstract:
From its inception to the extinction through products and services of the different phases of its life cycle. This thesis is focused on the overall supply and individual products in experiential gastronomy. The research was made by Ola Kala. The first part deals with the product, product life cycle and marketing strategies used in the different phases. In the second part of the work is found a description …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Jaroslav Holoubek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze