Ing. Veronika Doležalová

Master's thesis

Životní cyklus produktu ve škole vaření Ola Kala

Product Life Cycle of the Cooking School Ola Kala
Abstract:
Produkty a služby procházejí od svého zavedení až po zánik rozdílnými fázemi svého životního cyklu. Tato diplomová práce je zaměřena na celkovou nabídku a jednotlivé produkty v zážitkové gastronomii. Předmětem výzkumu byla společnost Ola Kala. První část se zabývá produktem, životním cyklem produktu a marketingovými strategiemi používanými v jednotlivých jeho fázích. V druhé části práce se nalézá popis …more
Abstract:
From its inception to the extinction through products and services of the different phases of its life cycle. This thesis is focused on the overall supply and individual products in experiential gastronomy. The research was made by Ola Kala. The first part deals with the product, product life cycle and marketing strategies used in the different phases. In the second part of the work is found a description …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2013
  • Supervisor: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
  • Reader: PhDr. Jaroslav Holoubek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze