Aneta HUMEŇANSKÁ

Bakalářská práce

Fleischproduktion und Fleischkonsum im 21. Jahrhundert

The production and consumption of meat in 21. century
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the opinions of German and Czech society on meat production and consumption in the 21st century. The thesis is divided into three main parts. The first part concerns the theory of meat production and consumption in the 21st century. Here is meat production in general, meat production and consumption in data, environmental impact of meat production, health aspects of …více
Abstract:
Diese Bachelorarbeit beschäftigt sich mit der Einstellung der deutschen und tschechischen Gesellschaft zur Fleischproduktion und zum Fleischkonsum im 21. Jahrhundert. Die Arbeit ist in drei Hauptteile gegliedert. Der erste Teil beschäftigt sich mit der Theorie der Fleischproduktion und des Fleischkonsums im 21. Jahrhundert. Hier werden Fleischproduktion im Allgemeinen, Fleischproduktion und Fleischkonsum …více
 
 
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Martin Mostýn, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HUMEŇANSKÁ, Aneta. Fleischproduktion und Fleischkonsum im 21. Jahrhundert. Ostrava, 2022. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Německá filologie / Německá filologie - Němčina pro odbornou a profesní komunikaci

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.