Fleischproduktion und Fleischkonsum im 21. Jahrhundert – Aneta HUMEŇANSKÁ
Aneta HUMEŇANSKÁ
Bachelor's thesis
Fleischproduktion und Fleischkonsum im 21. Jahrhundert
The production and consumption of meat in 21. century
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the opinions of German and Czech society on meat production and consumption in the 21st century. The thesis is divided into three main parts. The first part concerns the theory of meat production and consumption in the 21st century. Here is meat production in general, meat production and consumption in data, environmental impact of meat production, health aspects of …viacAbstract:
Diese Bachelorarbeit beschäftigt sich mit der Einstellung der deutschen und tschechischen Gesellschaft zur Fleischproduktion und zum Fleischkonsum im 21. Jahrhundert. Die Arbeit ist in drei Hauptteile gegliedert. Der erste Teil beschäftigt sich mit der Theorie der Fleischproduktion und des Fleischkonsums im 21. Jahrhundert. Hier werden Fleischproduktion im Allgemeinen, Fleischproduktion und Fleischkonsum …viac
Jazyk práce: German
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2022
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Martin Mostýn, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HUMEŇANSKÁ, Aneta. Fleischproduktion und Fleischkonsum im 21. Jahrhundert. Ostrava, 2022. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of ArtsBachelor programme / odbor:
German Philology / German Language in professional communication