Bc. Kristýna Urválková

Bakalářská práce

Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu

Regional products and traditions and their use in tourism
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na téma Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu. Hlavním cílem práce bylo zhodnocení využitelnosti regionálních produktů a tradic v cestovním ruchu a v produktové nabídce daných krajů. Vedlejším cílem bylo posouzení, jestli regionální produkty využívají chráněné označení potravin stanovené Evropskou unií, a pokud označení nevyužívají, tak z jakého …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the topic ,,Regional products and traditions and their use in tourism‘‘. The main goal of this thesis was to evaluate the exploitability of regional products and traditions in tourism and in the product range of given regions. The secondary goal was to review if regional products take advantage of protected food designation according to regulations of the European …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ttjkj/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Václav Fišer

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch