Adéla Kotrlová

Bakalářská práce

Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.

Occurrence and Importance of Preservatives in Products of Fruits and Vegetables
Anotace:
Bakalářská práce na téma Výskyt a význam konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny byla vypracována v letech 2017 až 2019 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Konzervační metody jsou rozděleny na ty konzervaci fyzikálními metodami, které se používají při výrobě výrobků z ovoce a zeleniny. Konzervaci přídavkem chemickými látkami …více
Abstract:
The bachelor thesis on the sujbect Occurrence and Importance of Preservatives in Products of Fruits and Vegetables was elaborated between years 2017 and 2019 at the Institute of Postharvest Technology of Horticulture Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. Preservation methods are divided into conservation by physics methods used in the production of fruits and vegetables …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů