Analýza perfluoralkylovaných sloučenin v potravinách – Zuzana Špačková
Zuzana Špačková
Bakalářská práce
Analýza perfluoralkylovaných sloučenin v potravinách
Analysis of perfluoroalkylated substances in food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠPAČKOVÁ, Zuzana. \textit{Analýza perfluoralkylovaných sloučenin v potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/vfzswo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.