Bc. Kamila Otipková

Diplomová práce

Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa

Influence of Storage Conditions and Method of Packaging on Meat Safety
Anotace:
Tato diplomová práce analyzuje vliv dvou rozdílných typů balení na zajištění bezpečnosti masa při jeho skladování. Jedná se o vakuové balení a balení v ochranné atmosféře. Provedena byla série laboratorních rozborů skladovaného kuřecího masa. Pro každý druh balení byla sada vzorků skladována za rozdílných podmínek. V zásadě se jednalo o dvě rozdílné teploty skladování (4 °C a 8 °C) a roční období …více
Abstract:
The thesis analyzes the safety of chicken meat during its storage. Two different types of packaging were compared: vacuum packaging and packaging in modified atmosphere. For each type of packaging, the set of samples was stored under different storage conditions. There were taking account two different storage temperatures (4 °C and 8 °C), and the season when the samples were purchased. The microbiological …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin