Jan Korinek

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Zhodnocení technologie pivovaru Svijany

Abstract:
Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část se zabývá teoretickým popisem pivovarské technologie a srovnáním s technologickým vybavením pivovaru Svijany. Druhá část se věnuje praktickému měření koncentrace rezpuštěného kyslíku v pivu. Výsledky tohoto měření jsou jedním z ukazatelů úrovně technologického vybavení a postupu. Dále jsou v této části popsány principy a metodika použití přístrojů …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Oldřich Koza
  • Reader: Ing. Martin Knytl

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.