Jan Korinek

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Zhodnocení technologie pivovaru Svijany

Anotace:
Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část se zabývá teoretickým popisem pivovarské technologie a srovnáním s technologickým vybavením pivovaru Svijany. Druhá část se věnuje praktickému měření koncentrace rezpuštěného kyslíku v pivu. Výsledky tohoto měření jsou jedním z ukazatelů úrovně technologického vybavení a postupu. Dále jsou v této části popsány principy a metodika použití přístrojů …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Ing. Martin Knytl

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.