Sára SKOPALOVÁ

Bachelor's thesis

La terminologie gastronomique française : Quelle variation orthographique dans les menus tch\`{e}ques

French gastronomic terminology : What orthographic variation in Czech menus
Abstract:
The final bachelor thesis is focused linguistically on French terminology in the gastronomy section. The aim of this work is to research French terms in gastronomy and their spelling variation in the Czech ambience. This survey is focused on the spelling of French words in Czech menus. The thesis is divided into two parts: theoretical and analytical part. The first, theoretical part follows up with …viac
Abstract:
Le mémoire de licence est axé sur la linguistique et traite de la terminologie française dans le domaine de la gastronomie. L'objectif de ce travail est de rechercher les expressions françaises du domaine de la gastronomie et leur variation orthographique dans l'environnement tch?que. Cette enqu?te se concentre sur la question de l'orthographe des mots français dans les menus de plats et de boissons …viac
 
 
Jazyk práce: French
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2021
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Mgr. Jan Lazar, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SKOPALOVÁ, Sára. La terminologie gastronomique française : Quelle variation orthographique dans les menus tch\`{e}ques. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakulta

University of Ostrava

Faculty of Arts

Bachelor programme / odbor:
Philology / French for Business

Práce na příbuzné téma