Ing. Denisa Přibylová

Master's thesis

Analýza podmínek pro založení nové restaurace

Analysis of conditions for establishing new restaurants
Abstract:
Předmětem diplomové práce je vypracovat jednotlivé kroky, které by vedly při aplikaci ke vzniku restaurace. Práce je pojatá jako analýza obecných postupů při založení nové restaurace. V první části práce je blíže dané téma popsáno na základě literárně dostupných pramenů a jsou stanoveny hypotézy. V druhé části jsou uvedeny dvě koncepce, které jsou detailně popsané, a je proveden marketingový výzkum …more
Abstract:
The subject of this master thesis is to develope individual steps that would lead to the application of restaurants. The work is conceived as an analysis of the general procedures for the establishment of a new restaurant. In the first part are setted up hypothesis and focused in a form of literature research, on the theme. In the second part of this thesis are two concepts that are described in detail …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Reader: Ing. Martina Sochůrková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management