Aktuální problémy falšování potravin a jejich dopad na nákupní chování spotřebitele – Klára Koldová
Klára Koldová
Bakalářská práce
Aktuální problémy falšování potravin a jejich dopad na nákupní chování spotřebitele
Current Problems of Food Adulteration and Their Impact on a Consumer Behavior
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 3. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOLDOVÁ, Klára. \textit{Aktuální problémy falšování potravin a jejich dopad na nákupní chování spotřebitele}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/vi8cy4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva