Testování antifungální aktivity nových izolátů bakterií mléčného kvašení – Daniela Hanáková
Daniela Hanáková
Bakalářská práce
Testování antifungální aktivity nových izolátů bakterií mléčného kvašení
Testing of antifungal activity of new isolates of lactic acid bacteria
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HANÁKOVÁ, Daniela. \textit{Testování antifungální aktivity nových izolátů bakterií mléčného kvašení}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/vjfvii/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.