Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu – Martina Veselá
Martina Veselá
Bachelor's thesis
Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu
Effect of fermentation conditions on selected compounds of wheat sourdough flavour
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VESELÁ, Martina. \textit{Vliv podmínek fermentace na vybrané složky aroma pšeničného kvasu}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/vk0rmg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.