Mikroorganismy jako původci alimentárních onemocnění – Marek Hloch
Marek Hloch
Bakalářská práce
Mikroorganismy jako původci alimentárních onemocnění
Microorganisms as the causative agents of foodborne diseases
Anotace:
Tato bakalářské práce se zabývá problematikou mikroorganismů způsobujících alimentární onemocnění. Práce je rozdělena na několik částí. První část rozděluje alimentární onemocnění a popisuje hlavní možnosti kontaminace potravin a faktory, které mají vliv na vznik těchto onemocnění, včetně rozdělení bakteriálních toxinů. Hlavní část se zabývá charakteristikou jednotlivých druhů mikroorganismů, popisem …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of microorganisms causing foodborne diseases. The work is divided into several parts. The first part classifies foodborne diseases and describes the main ways of food contamination and the factors that have affect on the development of these diseases, including the basic classification of bacterial toxins. The main part deals with the characteristics of individual …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Epidemiologie výskytu alimentárních nákaz v České republice
Petra REJZKOVÁ -
Alzheimerova choroba a mikroorganismy
Barbora Lišková
Název
Vložil
Vloženo
Práva