Marek Hloch

Bachelor's thesis

Mikroorganismy jako původci alimentárních onemocnění

Microorganisms as the causative agents of foodborne diseases
Anotácia:
Tato bakalářské práce se zabývá problematikou mikroorganismů způsobujících alimentární onemocnění. Práce je rozdělena na několik částí. První část rozděluje alimentární onemocnění a popisuje hlavní možnosti kontaminace potravin a faktory, které mají vliv na vznik těchto onemocnění, včetně rozdělení bakteriálních toxinů. Hlavní část se zabývá charakteristikou jednotlivých druhů mikroorganismů, popisem …viac
Abstract:
This bachelor thesis deals with the issue of microorganisms causing foodborne diseases. The work is divided into several parts. The first part classifies foodborne diseases and describes the main ways of food contamination and the factors that have affect on the development of these diseases, including the basic classification of bacterial toxins. The main part deals with the characteristics of individual …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Práce na příbuzné téma

 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses vk9mff vk9mff/2
28. 4. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
29. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.