Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu. – Bc. Václav FORMAN
Bc. Václav FORMAN
Diplomová práce
Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.
Concept of catering services of new type hotel developing
Anotace:
Tato práce je zaměřena na oblast vytváření kvalitní a dobře fungující restaurace, kuchyně nebo jakéhokoliv jiného odbytového střediska. Podává informace o hygienických a bezpečnostních předpisech. Podrobně je rozebrán marketing v pohostinství, vymezen pojem a přístupy k marketingu, marketingové koncepce provozoven, produkt a jeho užitná hodnota, cenové strategie stravovacích zařízení a propagace stravovacích …víceAbstract:
The thesis focuses on the topic of establishing a quality and functional restaurant, kitchen or any other catering business. It provides information about health and safety codes. It discusses in detail the following topics: marketing in catering trade; the term and approach to marketing; marketing concept of a workplace; product and its value; pricing strategies in a catering establishment and promoting …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
17035
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
FORMAN, Václav. Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Moderní informační technologie a jejich využití v sektoru bankovnictví
Oldřich Brožek -
Moderní informační technologie ve službách osob s handicapem
Jan Melicher -
Senioři a moderní informační technologie
Radim Klvač -
Senioři a moderní informační technologie
Tomáš Janíček -
Moderní informační technologie v lesnictví
Jan Klusáček -
Informační technologie a senioři, rozdílné možnosti v přístupu k informačním technologiím a k informační výchově v ČR a ve Spojených státech amerických (stát Colorado)
Jiří Zajdl -
Moderní informační a komunikační technologie využívané ve výuce na 2. stupni ZŠ
Sabina ŘÍHOVÁ -
Marketing v oblasti stravovacích služeb v době koronavirové pandemie
Adam Utíkal