Bc. Václav FORMAN

Diplomová práce

Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.

Concept of catering services of new type hotel developing
Anotace:
Tato práce je zaměřena na oblast vytváření kvalitní a dobře fungující restaurace, kuchyně nebo jakéhokoliv jiného odbytového střediska. Podává informace o hygienických a bezpečnostních předpisech. Podrobně je rozebrán marketing v pohostinství, vymezen pojem a přístupy k marketingu, marketingové koncepce provozoven, produkt a jeho užitná hodnota, cenové strategie stravovacích zařízení a propagace stravovacích …více
Abstract:
The thesis focuses on the topic of establishing a quality and functional restaurant, kitchen or any other catering business. It provides information about health and safety codes. It discusses in detail the following topics: marketing in catering trade; the term and approach to marketing; marketing concept of a workplace; product and its value; pricing strategies in a catering establishment and promoting …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 17035

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2010
  • Vedoucí: prof. Ing. Stanislav Kráčmar, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

FORMAN, Václav. Návrh stravovacích služeb pro rozvoj hotelů nového typu.. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe